Elektriciteit

Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw
dagelijks comfort. VT technieken is dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van een
elektrische installatie in nieuwbouw en renovatie. Naast de klassieke installatie kan u bij ons
ook terecht voor geautomatiseerde installaties zoals Domotica. Ook voor verlichting en camera-
bewaking bent u bij ons in goede handen.

Camerabewaking

Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en volstaat een standaard alarm systeem vaak niet meer aan onze behoeften. Daarom kiezen particulieren nu ook meer en meer voor camerabewaking. Het is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft afgespeeld tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede camerabewaking en de positie ervan zeer belangrijk. De installatie van een bewakingssysteem en bewakingscamera’s geeft u eenabsoluut veilig gevoel in uw privé-woning.  

Wij werken vooral met het merk Axis.

Domotica

Wij hebben ons toegelegd op de installatie van het Domintell domoticasysteem. Domotica is niet langer een luxe; het is een intelligent beheersinstrument waarmee u alle functies in uw huis controleert. De bewezen gebruiksvriendelijkheid van Domintell, uniek in haar samenstelling, blijft de toploper in de evolutie van vele nieuwe technieken.

Van het beheer van de lichten, rolluiken, verwarming tot de programmatie en het besturen op afstand, alles is mogelijk en vooral beschikbaar voor iedereen. Zuinig energiebeheer, veiligheid en vooral comfort. Nieuwe schermen in hoge resolutie met de mogelijkheden van parlofonie, internet aansluiting, geluidsbeheer, temperatuursbeheer,… Als dit alles u aanspreekt dan is domotica iets voor u en is het een investering op lange termijn.

Verlichting

Voor de verlichting werken we samen met enkele binnenhuisarchitecten. Samen met hen zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw project. Wij stellen voor u ook gratis een professioneel lichtplan op. In dit lichtplan wordt er per ruimte aangegeven welke type verlichting er het beste tot zijn recht kan komen, dit helemaal rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Er wordt ook altijd een selectie gemaakt van enkele armaturen.

Wij verdelen onder meer de merken: PSM, Modular, Kreon, DeltaLight,… De gekozen verlichting wordt door ons vakkundig geplaatst. Indien u dit wenst kunnen wij ook zorgen voor uw tuinverlichting.

Video- en parlofonie

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van parlofoon- en videofoon systemen. Een videofoon is duurder dan een parlofoon. Tegenwoordig worden de meeste nieuwbouwwoningen standaard uitgerust met een videofoon installatie. Een automatische deuropener is voorzien in beide systemen. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden om de installatie aan uw budget en uw wensen aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bewegingsmelder, een elektronische sleutel of codeslot.

Wij werken vooral met de merken Bticino en Fastel maar indien u graag een ander merk wenst is dit uiteraard mogelijk.